Lediga Jobb

Styrelektriker

Lykil expanderar och behöver därför anställa ytterligare personal i Eskilstuna.

Lykil Automation är en styr- & regleravdelning inom Lykilgruppen som startades 1978 med Mälardalen och Stockholm med omnejd som arbetsområde. Lykil har idag ca 55 medarbetare vilket är allt från elektriker, tekniker, projektledare och styr- & regleringenjörer. Vi arbetar med Kraft, Belysning, Säkerhet, El-, Tele- och Nätverksinstallationer samt inom Lykil Automation arbetar vi med service- och entreprenadverksamhet inom fastighetsautomation samt olika typer av energibesparingsåtgärder.

Vilka är mina arbetsuppgifter?

Vi söker dig som är självgående styrelektriker då vi nu behöver förstärka vår automationsavdelning. Tjänsten innebär att du i hög utsträckning arbetar självständigt löser dina arbetsuppgifter och planerar din arbetsdag, men samtidigt är du en viktig del av vårt team av tekniker, serviceingenjörer, projektledare, försäljning och support som tillsammans utvecklar och underhåller våra kundrelationer i regionen.

  • Styrelinstallationer inom projekt & service
  • Moderniseringar och installationer i energiprojekt
  • Ombyggnationer i apparatskåp

Vad erbjuder Lykil mig?

Vi erbjuder dig ett självständigt arbete inom en innovativ verksamhet med ett högpresterande team med en öppen och inspirerande arbetsplats med frihet under ansvar med goda utvecklingsmöjligheter. Naturligtvis erbjuds du en bra lön med bra förmåner samt att du kommer få möjlighet att nyttja en egen servicebil.

Vem är du?

Vi arbetar i team där du kommer ingå tillsammans med andra kompetenta tekniker och projektledare. För att du ska trivas behöver du ha god samarbetsvilja och hög servicegrad både internt och externt. Du är öppen för nya idéer och ser en stor potential i din egen utveckling. Du har god samarbetsförmåga och gillar att arbeta i team. Du har förmågan att entusiasmera dig själv och andra runt dagliga mål och gör verksamheten produktiv och rolig på samma gång. Du har förmågan att leverera på dina löften och brinner för ett gott resultat och nöjda kunder.
Vi söker dig som är utbildad och elektriker med erfarenhet från yrket, Du arbetar självständigt och har kompetens inom felsökning och förebyggande arbete.
Det är meriterande om du har erfarenhet av Automation/Styr- och Regler.
B-körkort är ett krav.

Ansökan Vi bearbetar ansökningar löpande och ser gärna att du anmäler ditt intresse så snart som möjligt. Läs gärna mer om oss på www.lykil.se och ansök tjänsten via e-post till cv@lykil.se
Vid frågor kontakta Patrik Eriksson 016-17 01 03, patrik.eriksson@lykil.se
Välkommen med din ansökan!!

 

 

 

 

Kontaktformulär