Lediga Jobb

Lykil expanderar och behöver därför anställa ytterligare personal i Eskilstuna.

Lykil Automation AB nystartades nyligen och är en styr- & regleravdelning under Lykil AB som startades 1978 med Mälardalen med omnejd som arbetsområde.

Lykil Automation AB har idag ca 10 medarbetare. Lykil har idag ca 50 medarbetare vilket är allt från elektriker, tekniker, projektledare och styr- & regleringenjörer. Vi arbetar med Kraft, Belysning, El-, Tele- och Nätverksinstallationer samt inom Lykil Automation AB arbetar vi med service- och entreprenadverksamhet inom fastighetsautomation samt olika typer av energibesparingsåtgärder.

Vilka är mina arbetsuppgifter?

Som styr- & regleringenjör hjälper du våra kunder och kommer med energieffektiva styrlösningar genom att ansvara för programmering av DUC/ PLC-styrsystem, konstruktion och driftsättning av våra service & projekt inom fastighetsteknik. Tjänsten innebär att du i hög utsträckning arbetar självständigt löser dina arbetsuppgifter och planerar din arbetsdag, men samtidigt är du en viktig del av vårt team av tekniker, projektledare, försäljning och support som tillsammans utvecklar och underhåller våra kundrelationer i regionen.

Vad erbjuder Lykil mig?

Vi erbjuder dig ett självständigt arbete inom en innovativ verksamhet med ett högpresterande team med en öppen och inspirerande arbetsplats med frihet under ansvar med goda utvecklingsmöjligheter. Naturligtvis erbjuds du förmånsbil och bra förmåner.

Vad krävs av mig?

Vi söker dig som har teknisk kompentens inom el/energi/VVS med inriktning styr- & reglerteknik. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom el och/eller fastighetsautomation samt goda IT- kunskaper med gedigen yrkesstolthet. Du är en person som engagerar dig i att få saker att hända. Du är öppen för nya idéer och ser en stor potential i din egen utveckling. Du har god samarbetsförmåga och gillar att arbeta i team. Du har förmågan att entusiasmera dig själv och andra runt dagliga mål och gör verksamheten produktiv och rolig på samma gång. Du har förmågan att leverera på dina löften och brinner för ett gott resultat och nöjda kunder. Du har erfarenhet av programmering av BMS system. Det är viktigt att du har en hög servicenivå och engagemang till våra kunder då detta utgör grunden till det vi kallar 100% nöjd kund. Det är det viktigt att du är lyhörd för kundernas önskemål. B-Körkort är ett krav.

Har du kunskap om Bastec, Saia, Siemens och Regin ser vi detta som mycket meriterande.

Ansökan Vi bearbetar ansökningar löpande och ser gärna att du anmäler ditt intresse så snart som möjligt.
Ansök tjänsten via e-post till patrik.eriksson@lykil.se
Välkommen med din ansökan!!

Kontaktformulär