Elbilsladdare – Hem & Villa


Besök gärna vår Energibutik på Mått Johanssons Väg 7 i Eskilstuna

Laddbox vi installerar och rekommenderar – Zaptec GO

Zaptec GO är en utmärkt lösning för hemmabruk. Zaptec GO är med sin traditionella skandinavisk design och banbrytande norska teknik en av världens minsta 22 kW elbilsladdare. Packad med premiumteknik är laddboxen alltid ansluten och uppdaterar sig automatiskt med de senaste funktionerna och uppdateringarna.

Tillgänglig i flera färger…


Laddbox vi installerar och rekommenderar – Charge Amps Luna

Charge Amps Luna integreras naturligt i ditt hem och håller sig uppkopplad för att kunna möta dina behov. Oavsett om du laddar din bil med ström från elnätet eller solceller kan du vara säker på att hushållets elektriska utrustning fortsätter att fungera som vanligt. Detta är möjligt tack vare lastbalanseringsfunktionen i mjukvaran, som säkerställer en jämn strömförsörjning till respektive strömförbrukare.

Tillgänglig i flera färger…


Laddbox vi installerar och rekommenderar – Garo Entity Compact

GARO Entity Compact passar alla, oavsett vilken bil du föredrar. Med utveckling i Norden är GARO Entity anpassad till det hårda klimatet och tillsammans med appen GARO Connect laddar du smartare än någonsin. Precis när det passar dig. Med den fasta kabeln laddar du smidigt utan att ta med den in och ut ur bilen. 

Tillgänglig i flera färger…


Kontakta mig

För offertförfrågan

Patrick Wax Löwenhamn

patrick@lykil.se

070-823 00 02