Nytt kontor i Stockholm

Lykil öppnar nytt kontor i Stockholm

SATSNING Lykil siktar på att vårt tredje kontor ska öppna efter årsskiftet. Vi tror väldigt mycket på Stockholm och nu känner vi att det är dags att öppna även där.

Varför vi öppnar även i Stockholm?
Vi har väldigt många kunder från Stockholm som uppskattar vår leverans och service, med denna satsning kommer vi ännu närmare affären och kunderna. Sedan länge har vi ett väldigt starkt varumärke och det är många som känner igen oss. Målet är att öppna någon gång efter årsskiftet.
Först ska vi hitta rätt lokal och något som passar oss. Det kan ta tid eller så kan det gå väldigt fort men naturligtvis under tiden så betjänar våra kunder precis som vanligt.

Kontoret
I samband med öppnandet av kontoret så är vi glada att hälsa Lars Normarkvälkommen, Lars har arbetat med Fastighetsautomation i åratal och är för många bekant i branschen främst att Lars varit operativt ansvarig för Schneider Electrics driftcentral.
Lars har även ett stort kunnande i Cloud Services och Energy Monitoring.

Med öppnandet av det nyaste Lykil kontoret passar vi även på att öppna ett nytt Servicecenter för Granlund Manager som kombinerar energieffektivitet och byggnadsunderhåll på ett unikt sätt. Många fastighetsägare satsar mer och mer på digitaliseringens framfart med fastighetsautomation vilket medför stora möjligheter till energieffektivisering.

Vill ni veta mer så är ni välkomna att kontakta oss för mer information!
www.lykil.se eller 016-17 01 00​
Henrik Henriksson VD @ Lykil
Förfrågningar beträffande anbudspris gällande:
– Styr- och Övervakning
– Elinstallation
– Säkerhet
Skickas till: info@lykil.se

 

© 2019 Lykil | Vi kan genom mångårig erfarenhet och hög kompetens tillgodose beställarens önskemål om allt från enklare serviceuppdrag till tekniskt svåra och krävande entreprenader.