Nytt Ramavtal - Rixbyggen

Riksbyggen tecknar ramavtal med Lykil Automation


Bild från vänster: László von Óvári, Riksbyggen och Keijo Pikkarainen, Lykil

Riksbyggen tecknar ramavtal med Lykil Automation i Eskilstuna inom området STYR- och REGLERARBETEN.
Avsikten med detta ramavtal är att skapa goda förutsättningar för ett långsiktigt samarbete och utveckling av gemensamma arbetsformer och rutiner till gagn för bägge parter.

Vi är mycket glada över tilldelningen och ser det som ett kvitto på att våra tjänster är efterfrågade på den rikstäckande marknaden såsom den lokala marknaden.
Avtalet medför att vi kan leverera mycket erfarna Styrtekniker/Serviceingenjörer och Projektledare/Projektingenjörer inom området Automation för Riksbyggens behov.

”Vi är väldigt glada över att starta detta samarbete med Riksbyggen som erbjuder rikstäckande förvaltningstjänster utifrån deras kunders behov.

Samarbetet ger oss också möjligheten att tillhandahålla ytterligare tjänster med energi och prestationsoptimeringsfunktioner hos ”Lykil Manager”, vilket säkerställer deras synlighet och ökad kontroll över deras kunders energianvändning”, vilket vi anser vara mycket viktiga, säger Keijo Pikkarainen, Serviceledare för Lykil Automation.

Att på kort tid teckna många viktiga ramavtal, stärker oss i vår övertygelse att en satsning på marknaden i Mälardalen är rätt, och detta visar att det finns behov av våra huvudsakliga tjänsteområden.

Vi ser verkligen fram emot att samarbeta med en sån kunnig och kundfokuserad aktör som Riksbyggen är.

Vill ni veta mer, kontakta Keijo Pikkarainen på 070 – 823 00 06 eller keijo.pikkarainen@lykil.se

© 2019 Lykil | Vi kan genom mångårig erfarenhet och hög kompetens tillgodose beställarens önskemål om allt från enklare serviceuppdrag till tekniskt svåra och krävande entreprenader.