Lykil SAIA Certifierade

Lykil Certifierad systemintegratör SAIA

SATSNING Lykil ökar kompetensen ytterligare på SAIA Burgess Controls system

Lykil har sedan många år varit certifierad systemintegratör för SAIA PCD system.
Nu har vi stärkt upp teamet med ytterligare en duktig medarbetare med goda SAIA kunskaper.
Torbjörn Wulff började på Lykil i maj 2018.

Mathe Winje

”Våra certifierade systemintegratörer har gått våra utbildningar och har den nödvändiga kunskapen för att utföra entreprenader och servicearbeten med Saia Burgess Controls PLC-system.
Certifieringen gäller i två år för att säkerställa att integratören behåller sin kunskapsnivå över tiden. Om integratören finns på flera orter så utfärdas individuella certifikatet för varje ort.
Våra PLC-system är friprogrammerbara och helt öppna och kan användas i många olika typer av applikationer och i olika branscher.
Som de flesta andra PLC-system är programkoden som körs i PLC:n kompilerad vilket gör att det är viktigt att ha grundprogrammet om du vill göra förändringar eller tillägg i din applikation.
Det är därför vår rekommendation att du har grundprogrammet och kan kompilera programmet med er egen licensierade Saia Burgess Controls programvara PG5.
Som slutkund har du möjlighet att köpa Saia Burgess Controls programmeringsverktyg av din certifierade systemintegratör.”

Vill ni veta mer så är ni välkomna att kontakta oss för mer information!
www.lykil.se eller 016-17 01 00​
Patrik Eriksson
Förfrågningar beträffande anbudspris gällande:
– Styr- och Övervakning
– Elinstallation
– Säkerhet
– Kommunikation
Skickas till: info@lykil.se

 

© 2019 Lykil | Vi kan genom mångårig erfarenhet och hög kompetens tillgodose beställarens önskemål om allt från enklare serviceuppdrag till tekniskt svåra och krävande entreprenader.